Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet bij? Neem contact met me op!

Wie of wat is Elfae Graphics?

Elfae Graphics is de naam waaronder ik, Nicole Deley, en mijn muzes diensten verrichten. Op de homepagina kun je meer vinden 🙂

Waar zit Elfae Graphics?

Mijn kantoor bevindt zich in Wijchen. Maar uiteraard ben ik niet alleen beschikbaar voor Wijchen en omgeving, maar in heel Nederland en zelfs daarbuiten.

Voor welke diensten kan ik je inhuren?

Voor alles dat met grafisch ontwerp te maken heeft kun je me inhuren. Meer informatie hierover kun je vinden op deze website. Denk aan een logo, briefpapier, visitekaartjes, flyers, folders, posters. Maar ook voor websites, en online en offline advertenties kun je me inschakelen. Ik regel zelfs drukwerk voor je, als je dit wilt.

En wat kost dat dan?

Tja, wat kost dat… dat ontwerpen…

Iedereen kent het wel, een neefje hier, een kennis daar… iedereen heeft verstand van ontwerpen, en als je dan ook nog een programmaatje ergens van het internet afplukt, dan kan iedere ‘whizkid’ met een beetje tijd wel een grappig logo in elkaar zetten, of een briefpapiertje in Word maken.

Wat men vaak vergeet is dat er een hoop tijd in het bedenken van een krachtig logo gaat zitten. Het is niet zomaar; “Oh, ik maak wel iets wat er leuk uitziet”. Een goed logo en een goede huisstijl is bijna wiskunde. Je wilt een krachtige uitstraling hebben en je wilt dat je logo ergens voor staat. En daarvoor wil je iemand die met je meedenkt, en advies kan geven, maar ook bepaalde dingen kan afraden, en die er dan ook nog verstand van heeft.

Daarom is het lastig om aan te geven wat het nu kost, een logo of een huisstijl ontwerpen. Dat kan ik pas bepalen op het moment dat ik weet wat je precies wil, wat voor een soort bedrijf je bent, en zo zijn er talloze vragen. Ik maak graag een offerte op maat voor je.

Maak je ook content in andere talen?

Ik ben nagenoeg vloeiend in het Engels, en met name schriftelijk. Dus als je een Engelstalig publiek hebt, dan kan ik je zeker verder helpen met vertalen.

Als je zelf teksten aanlevert kan in principe elke taal, maar ik sta niet garant voor fouten in de teksten van talen die ik niet ken.

Heb je een kantoor dat ik kan bezoeken?

Nee. Op dit moment niet. Maar waarom jezelf beperken tot een kantoor? Waarom niet ergens een kop koffie of een lunch? I’m flexible.

Factureer je per uur of project?

In principe factureer ik per uur. Dit geldt voor losse items, zoals een logo, een folder/flyer e.d.

Ik zou natuurlijk niet flexibel zijn als ik bij een gro(o)t(er) project, zoals een volledige huisstijl of website, per uur zou factureren. Ik maak graag een passende offerte voor je.

Hoe zit het met reiskosten?

Binnen 10 kilometer (dus retour 20 kilometer) van mijn kantoor reken ik geen reiskosten. Zit je verder dan 10 km? Dan breng ik € 0,50 per kilometer in rekening.

Kan ik je ook voor langere tijd inhuren?

Jazeker!

Wil je dat ik je website of je social media up to date houd? Of wil je een reclamecampagne opzetten en je hebt advertenties nodig?

Ik maak graag een passende offerte voor je.

Hoe lever ik bestanden aan?

Ik gebruik voornamelijk Wetransfer. Met deze gratis dienst kun je bestanden tot en met 2 GB versturen. Dat is meestal ruim voldoende.

Don’t Be A Stranger…

Niet gevonden
wat je zocht?

Neem
contact op!