Portfolio

Claudia Beekman Advies

Claudia Beekman Advies coacht aan ondernemers en particulieren op locatie, geeft onderwijsadvies, begeleiding en trainingen.

Claudia wilde een mooi logo voor haar bedrijf, met bijbehorend visitekaartje en briefpapier. Ze had zelf al een idee wat ze wilde, en had mij wat voorbeelden gegeven met inspiratie. Na wat verschillende ontwerpen opgegooid te hebben kwamen we samen tot dit prachtige logo met een vingerafdruk, wat metaforisch erg goed past bij wat zij met veel passie doet.

Het logo is als stempel gemaakt, zodat de achterkant van het visitekaartje met het logo gestempeld kan worden. Zo is elk visitekaartje uniek!

Praktijk voor Gezondheidsrecht

Praktijk voor Gezondheidsrecht geeft juridisch advies over gezondheidsrechtelijke kwesties aan zorgorganisaties en zorgverleners.

 

De opdracht was het vernieuwen van de toen huidige website voor betere weergave op mobiele websites. Daarna kwam de vraag of er niet iets gedaan kon worden aan het logo en daarbij het verzoek om een nieuwe folder.

Koelberg Koudetechniek

“Welke diensten bied jij allemaal aan?” en “Kunnen wij ergens meer informatie vinden?” zijn vragen die online eenvoudig beantwoord kunnen worden op de website. Maar wat nou als je als ondernemer helemaal geen tijd hebt om je bezig te houden met online zichtbaarheid?

Dit was precies het geval bij Koelberg Koudetechniek. Echter kostte het de ondernemer alleen maar meer tijd om zijn diensten uit te leggen. Dus het werd tijd voor een online visitekaartje: zijn website.

Het hoeft niet allemaal zo uitgebreid. Een professionele website met 5 tot 10 pagina’s is voldoende. Een strakke layou met kleuren die perfect passen bij het logo. Een gallerij met een selectie van zijn werk en een aantal pagina’s met de diensten en producten die Koelberg Koudetechniek aanbiedt.

De website zorgt ervoor dat het aantal vragen afneemt. De doelgroep kan duidelijk zien wat Koelberg Koudetechniek biedt. En de aanvragen worden alleen maar meer. Alles door een online visitekaartje.

Kuypers Consultancy

Kuypers Consultancy is een bedrijf dat gespecialiseerd is in systeembeheer en PHP-webapplicaties. Het logo en de huisstijl was inmiddels behoorlijk verouderd, dus na 20 jaar was het tijd voor een opfrisbeurt. Een duidelijke opdracht. Er moet een nieuw, strak en professioneel logo komen met een tikje humor. En neem de huisstijl en de visitekaartjes ook maar gelijk mee in de opfrisbeurt. Komt voor elkaar!

De reacties waren zo positief over het muisje, dat Kuypers Consultancy het hier niet bij kon laten. De website mocht ook een make-over krijgen, die aansluit bij de nieuwe kleuren. Inmiddels is de website dus in development om helemaal opnieuw gerestyled te worden.

En met de verhuizing naar Westervoort moest er nog een apart logo komen. Aansluitend bij de stijl van het nieuwe Kuypers Consultancy logo. En een flitsende, professionele website voor de nieuwe markt met custom-made iconen.

Kuypers Consultancy heeft gemerkt dat een eigen website voor een andere regio effect heeft op de vindbaarheid. Hier zijn al meerdere nieuwe klanten uit de regio door gekomen. En ik ben op dit moment hard bezig om ook de ‘hoofd’ website in een nieuw jasje te gieten.

E-Zon

Een 15 jaar oude website vol met custom code en plugins, die al 10 jaar geen update meer hebben gehad. Dat vraagt om problemen en veiligheidsrisico’s.

Na een serverupdate van de hostingpartij ging het licht uit. Website onbereikbaar en de online zichtbaarheid die je hebt opgebouwd in al die jaren is verdwenen.

Dus wij gingen aan de slag om een professionele website te bouwen. Volledig op maat gemaakt met een offertemodule, een storingspagina en productpagina’s.

E-Zon was weer online, bereikbaar en de zon scheen als nooit tevoren met een nieuwe website die gelijk up-to-date beveiligd is.

Van Woerkom Bouwrecht

De website werkte niet meer. Een nachtmerrie voor Van Woerkom Bouwrecht. Teksten liepen door elkaar heen en het menu klapte niet meer uit, waardoor de bezoeker niets meer kon lezen en geen contact kon opnemen. Al dit als gevolg van achterstallig onderhoud.

Tijd voor een professionele website. Maar wel in de oude, rustige stijl met veel grijstinten. Het is met name een visitekaartje voor deze advocaat, dus interactie is minder belangrijk.

Maar wat nou als we hier één knallend accent aan geven? Dat zag hij wel zitten. Een knalrode touch, extra opvallend op grijs. En toen kwam direct de wens voor nieuwe visitekaartjes. Zodat online en offline dezelfde uitstraling werd overgebracht.

Don’t Be A Stranger…

Niet gevonden
wat je zocht?

Neem
contact op!