Werkwijze

Natuurlijk wil ik al mijn creativiteit in een ontwerp stoppen, en daarbij kan ik uren en uren (en ga zo maar door) bezig zijn, zonder dat ik het zelf in de gaten heb. En dit kan natuurlijk niet altijd.

Daarom heb ik een stappenplan opgezet, waardoor jij weet waar je aan toe bent. En ook een beetje voor mezelf. Niemand is daar ooit slechter van geworden.

Kennismaking

Uiteraard zonder kennismaking kun je niets. Ik maak graag een afspraak met je om langs te komen voor een kop koffie (zwart, zonder suiker en melk) en het bespreken wat je ideeën zijn over logo, huisstijl en/of website. In dit kennismakingsgesprek leer jij meer over mij en ik hopelijk ook meer over jou en jouw bedrijf. We bespreken wat de mogelijkheden zijn, wat je doelen zijn.

Offerte

Nadat we overeengekomen zijn dat ik je logo, huisstijl en/of website mag maken, scheur ik terug naar mijn computer, en ga ik aan de slag met het maken van een passende offerte.

Concept

Na schriftelijke goedkeuring van de offerte ga ik aan de slag. Ik bedenk een aantal beeld- en kleurconcepten en koppel deze terug naar jou. Hopelijk hebben we na enkele sparsessies wel een duidelijk idee welke kant we op gaan.

Uitwerking

Nadat het concept idee door jou is goedgekeurd wordt het allemaal nog concreter. Ik werk het gekozen concept uit naar een (semi-) definitief product waar jij (hopelijk) blij van wordt.

Finetuning

We zijn er bijna. We moeten alleen nog de puntjes op i zetten. Misschien nog een aanpassing hier en daar, maar dat is het dan ook. En als jij dan helemaal tevreden bent, en ‘my work is done’, dan ben ik ook tevreden en kunnen we het project afsluiten. Uiteraard ben ik natuurlijk altijd bereikbaar voor vragen.

Oplevering

Nu gaan we de ontwerpen drukklaar maken of de website online zetten. Best heel spannend, maar we gaan door tot het helemaal goed is. Als je hebt gekozen om het drukwerk door mij te laten verzorgen, dan regel ik dit voor jou.

En als jij dan helemaal tevreden bent, en ‘my work is done’, dan ben ik ook tevreden en kunnen we het project afsluiten. Uiteraard ben ik natuurlijk altijd bereikbaar voor vragen.

Don’t Be A Stranger…

Niet gevonden
wat je zocht?

Neem
contact op!