Bericht: Nieuw logo & website

Nieuw logo & website

Het is ein-de-lijk zover!

Na bijna een jaar bloed, zweet en tranen (en veel gevloek 😉) is mijn nieuwe logo en website af.

Nou ja, af… Een website is eigenlijk nooit af. Zeker niet als je een verschrikkelijke perfectionist bent zoals ik. En vooral als het dan jezelf betreft word je ineens onzeker en vraag je je af, “past dit wel echt bij mij?” en “wat als iedereen het lelijk vindt?”. Het zal je vast niet verbazen dat ik tot wel vier keer opnieuw begonnen ben.

Maar nu moet het dit maar zijn. Ik kan hier nog wel 10 jaar aan werken en nog niet tevreden zijn. Nou ja, ik vind het best aardig geworden eigenlijk. Volgens mij is het wel anders, sowieso kleurrijk, met een beetje die creatieve chaos die er toch wel in mijn hoofd heerst.

En mijn logo… dat past echt bij mij. Ik ga het niet onder stoelen of banken steken dat ik een echte kattenmens ben. Ik hou van alle dieren, maar katten zijn voor mij speciaal. Dus heb dit gewoon lekker eigenwijs geïmplementeerd in mijn logo, met kwaststrepen als vacht’tekening’. Ook het lettertype wilde ik niet te strak, bijna alsof het met de pen is geschreven.

Is dit de definitieve versie? Vast niet. Maar je kunt niet eeuwig blijven tweaken. Een versie van het McDonalds logo dat wij nu kennen kwam pas 21 jaar na het ontstaan van het bedrijf tot stand. En na ruim 70 jaar verandert het nog steeds iets om de zoveel jaar. Maar ook bijvoorbeeld het logo van Apple en Shell blijven constant in beweging. Dus waarom bij het eindpunt beginnen?

Dit betekent echter niet dat een logo (of een website) een statisch fenomeen is. Voorkeur, smaak, inzicht en meningen kunnen en zullen in de loop der jaren veranderen, dus zo jouw bedrijf en je doelstellingen. Ik denk en beweeg met je mee. Neem gerust contact met me of bekijk eerst mijn website. Ik help je graag verder met het image van jouw bedrijf.

Laat jij mij jou verder helpen?

Delen...