Over mij

Mijn naam is Nicole, en ik ben 37 jaar jong.

In de afgelopen jaren heb ik diverse projecten vormgegeven, zowel privé als werkgerelateerd. Daarnaast heb ik in het verleden in diverse branches, in verschillende functies gewerkt, dus durf ik het aan om te zeggen dat ik zeer veel kennis heb opgedaan, en veel vaardigheden heb ontwikkeld.

Creatieve duizendpoot; zo profileer ik mijzelf al jaren. Ik wil altijd alles aanpakken. Geef me de vrijheid binnen de regels en ik ben de beste medewerker die je je kan wensen.

Ik ben makkelijk in de omgang (en mee te werken, als ik het mijn collega’s vraag), en leer snel. Ik wil van alles dat ik doe zoveel mogelijk weten en/of leren en doe niets half. Comfortabel chaotisch, maar georganiseerd op mijn eigen manier.

Ik ben een spontane, eerlijke jongedame, die geen blad voor de mond neemt, en met een gezonde dosis zelfspot. Naast creatief bezig zijn, ben ik servicegericht, gemotiveerd om hard te werken, probleemoplossend, en houd ik van de diversiteit van contact met klanten, leveranciers en collegae.

Ik ben zeer professioneel en neem mijn werk serieus. Maar daarnaast vind ik het zeker zo belangrijk, al dan niet belangrijker, dat er een fijne werksfeer is, met leuke collega’s.

Alle uitdagingen die je aangaat, en de ervaringen die je op doet in je leven maken wie je bent, en leren je meer dan dat welke opleiding dan ook!

Wat vinden anderen?

Als ik het vrienden, kennissen en (oud)collega’s vraagt, krijg ik bijna altijd dezelfde soort reactie; spontaan, zelfverzekerd, makkelijk in de omgang en altijd positief.

Als ik het aan mijn (oud) opdracht- en werkgevers vraag, dan komen er ook steeds dezelfde punten naar voren; enthousiast, gedreven, vakbekwaam, een groot verantwoordelijkheidsgevoel en volledige inzet.

Programma’s en platforms

Door mijn ruime ervaring in verschillende branches en werkvelden, heb ik natuurlijk ook het een en ander aan kennis opgedaan betreffende programma’s en platforms.

Adobe Photoshop: Dit was mijn eerste ervaring met het geweldige pakket van Adobe. Ik gebruik dit programma al meer dan 10 jaar voor alles dat met fotobewerking (en meer!) te maken heeft. Ik heb er in het verleden zelfs hele website mee ontworpen.
Adobe Indesign: Ik heb, sinds mijn afgeronde opleiding van Linnartz veel gebruikt voor professionele doeleindes. Ik vind het een prachtig programma en ‘the sky is the limit’.
Adobe Illustrator: Hier ben ik voldoende bedreven in en gebruik dit redelijk veel voor het maken en bewerken van logo’s en andere illustraties.
Microsoft Office: Ik gebruik dit pakket (voornamelijk, Word, Excel, Outlook) al jaren en weet wel van wanten.
Adobe Dreamweaver: Na al mijn HTML lange tijd te hebben geschreven in Notepad was dit programma echt een uitkomst. Echter, na de komst van platforms zoals WordPress, maak ik beduidend minder gebruik van Dreamweaver, maar is nog steeds handig voor het aanpassen van HTML, PHP, e.d.
WordPress: Ik heb al meerdere websites ontworpen hierop, inclusief deze. Ik kan met WordPress volledige websites mee bouwen en zelf ook aanpassingen doen in de HTML/PHP, CSS en Javascript. Ik ben mezelf hierin steeds meer aan het ontwikkelen.
Fiery Command Workstation: Ik heb hier ruim drie jaar mee gewerkt bij De Kleijn Digital Printing, dus beheers ik dit programma meer dan voldoende.

Vakgebieden

Service: In bijna elke functie, die ik in mijn leven heb bekleed, heb ik te maken gehad met service naar klanten en leveranciers. Ik heb voornamelijk positieve reacties gehad. Als het mogelijk en verantwoord is ga ik net dat stapje verder, als ik daarmee een klant of leverancier tevreden kan stellen.
Administratie: Een goed geordende administratie is zeer belangrijk voor het uitoefenen van nagenoeg elke functie. Ik heb veel verschillende vormen van administratie gedaan; archiveren, offreren, factureren, maar ook het beheren van de e-mail inbox en het registreren van inkomende orders. Voor zover ik weet, heb ik dit altijd netjes gedaan…. In ieder geval, nooit klachten over gehad.

Talen

Ik heb veel taalgevoel. Ik wil de talen het liefst zo perfect mogelijk spreken. Ik ben niet bang om fouten te maken, maar dit probeer ik zoveel mogelijk te beperken.

Nederlands: Mijn moedertaal; Ik ben zeer precies als het op spelling en grammatica aan komt.
Engels: Zeer bekwaam; Ik heb veel ervaring met het spreken en schrijven van deze taal. Ik heb drie maanden stage gelopen in Amerika, en bijna een jaar gebackpackt in Australië en Nieuw Zeeland. Ik krijg opmerkingen van ‘native speakers’ dat ze elke keer weer verbaasd zijn over mijn vocabulaire, kennis van grammatica en zelfs ‘slang’.
Duits: I get by; Ik kan mezelf verstaanbaar maken in het Duits, ook schriftelijk, al schort er wel veel aan mijn woordenkennis, spelling en grammatica. Maar met een hoop improvisatie kom ik een heel eind!

Interesses en Hobbies

• Katten
• Reizen
• Fantasy
• Films
• Boogschieten
• (Rock)muziek
• Games
• (Bord)spellen
• Comics
• Schrijven
• Fotografie
• Concerten

Nieuwsgierig geworden?

Stuur mij een bericht via mijn contactformulier en nodig mij uit voor een gesprek om mij nóg beter te leren kennen!