Home » F.A.Q.

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet bij? Neem contact met me op!

Elfae Graphics is de naam waaronder ik, Nicole Deley, en mijn muzes diensten verrichten.

Mijn kantoor bevindt zich in Wijchen. Maar uiteraard ben ik niet alleen beschikbaar voor Wijchen en omgeving, maar in heel Nederland en zelfs daarbuiten.

Voor alles dat met grafisch ontwerp te maken heeft kun je me inhuren. Meer informatie hierover kun je vinden op deze website. Denk aan een logo, briefpapier, visitekaartjes, flyers, folders, posters. Maar ook voor websites, en online en offline advertenties kun je me inschakelen. Ik regel zelfs drukwerk voor je, als je dit wilt.

Ik ben nagenoeg vloeiend Engels, dus als je een Engelstalig publiek hebt, dan kan ik je zeker verder helpen met vertalen.

Als je zelf teksten aanlevert kan in principe elke taal, maar ik sta niet garant voor fouten in de teksten.

Nee.

Maar neem gerust contact met mij op voor alternatieve mogelijkheden.

Binnen 10 kilometer (dus retour 20 kilometer) van mijn kantoor reken ik geen reiskosten. Zit je verder dan 10 km? Dan breng ik € 0,48 per kilometer in rekening.

Jazeker!

Wil je dat ik je website of je social media up to date houd? Of wil je een reclamecampagne opzetten en je hebt advertenties nodig?

Ik maak graag een passende offerte voor je.

Ik gebruik voornamelijk Wetransfer. Met deze gratis dienst kun je bestanden tot en met 2 GB versturen. Dat is meestal ruim voldoende.

In principe factureer ik per uur. Dit geldt voor losse items, zoals een logo, een folder/flyer e.d.

Ik zou natuurlijk niet flexibel zijn als ik bij een gro(o)t(er) project, zoals een volledige huisstijl of website, per uur zou factureren. Ik maak graag een passende offerte voor je.